Jdi na obsah Jdi na menu

San Andreas-Los Santos-Návod

1. BeginningIn the Beginning
Počátek je jednoduchý, policajti vás vyhodili z auta a na vás zbylo bmx . Naskočte na něj a jeďte podle mapy ke svému cíli.

Big Smoke

Uvnitř najdete Smoka, který vás zavede na hřbitov. Při odchodu ze hřbitova Vám Ballas vyhodí auto do vzduchu , naskočte na kolo a jeďte za svými kámoši. Stačí jenom zdrhat před fialovým autem.

Ryder

Ryder bydlí hned vedle vašeho domu. Zajděte za nim a spolu jeďte k holiči, vyberte si střih a pak vyjděte ven. Naproti je pizzerie, spolu s Ryderem tam běžte a kupte si jednu porci. Kámoš se rozhodne pizerii přepadnout, ale prodavač je chytřejší a vyžene vás oba ven. Chlápka můžete zabít a získat od něho brokovnici, nebo utéct pryč. Tak či tak, jeďte zpět ke svému domu.

2.Sweet Johnson

Tagging Up Turf

Další úkol dostanete ve Sweetieho domě, který je kousek od vás. Spolu s nim půjdete přestříkat tagy z konkurenčního gangu. Úkol je jednoduchý, najděte všechny požadované tagy a přestříkejte je, na mapě se objeví jako zelené čtverečky. U posledního 6. tagu, který máte přestříkat vás naučí jak přelézat ploty a jiné objekty, čímž se dostanete na střechu, kde je 6. požadovaný. Spolu se Sweetim odjeďte zpět domů. Celkově je ve hře 100 míst, podobně jako skryté balíčky. Cleaning the Hood
Spolu s Ryderem jdete navštívit kámoše, zjistíte že je závislý na cracku. Pojedete za dealerem, kterého následně zabte, seberte z jeho těla baseballku. Spolu s Ryderem jeďte k blízkému stavení, kde je sídlo Crack Den, uvnitř zabte všechny chlápky, postačí na to baseballka. Nakonec jeďte zpět domů.

Drive-Thru

Opět před barákem Sweetieho je další úkol. Spolu s vaši bandou pojedete do rychlého občerstvení, cestou zpět uvidíte fialové auto konkurenčního gangu a následuje honička. Vašim úkolem je dohonit nepřátele a nechat Rydera nebo Sweetieho, aby po nich stříleli. Pokud je zabijete, nezapomeňte z jejich těla sebrat samopal Tec. Odvezte svou bandu zpět domů a Smokyho do svého příbytku. Nines and AKs
Dojeďte se Smokie k Ninesovi, který prodává zbraně. Procvičíte se ve střelbě, ale hlavně poznáte slabinu vozu, stačí střelit do benzínové nádrže a hotovo. Zbraně si ještě nemůžete kupovat.

Drive-By

Pohodová mise, stačí se projet se svými kámoši po okolí a zabíjet konkurenční gang. Až pobijete 4. skupinu, tak zajeďte do Pay and Spray, kde vám změní auto a pak jeďte zpět domů. Ze zabitých nepřátel sbírejte munici a peníze. Sweet's Girl
V telefonu vás Sweety požádá o pomoc, s jeho dívkou je obklíčen a máte omezený Časový limit abyste mu šli na pomoc. Seberte nejbližší auto a jeďte tam. Až dorazíte k požadovanému místu, tak přejeďte co nejvíce nepřátel, pak vystupte a dodělejte zbytek. Musíte zabít všechny a pak odvezte Sweeta s jeho holkou zpět domů.

3.Cesar Vialpando

Cesar Vialpando

Úkol dostanete před barákem Sweeta. Máte jet do garáže pro speciální vozidlo s pérováním. Dojeďte do příslušného místa, kde vás mechanik seznámí s autem. Couvejte s autem dozadu a vjeďte do garáže, kde si můžete vylepšit auto. Jeďte nakonec do místa, kde je již připravený soutěž v "hopsání" aut. Nejdříve si musíte vsadit a pak již začne samotná soutěž. Úkol je jednoduchý, v dolním rohu máte žlutý kruh a postupně tam nabíhají šipky, podle nich máte klikat na numerické klávesnici. Takže pokud naběhne šipka doleva, tak stiskněte NUM 4, čímž auto hupsné doleva. Snažte se, aby šipka byla co nejvíce v kruhu, za to dostanete maximum bodů. Pokud získáte víc než soupeř, vyhráli jste a dostanete vsazenou částku. Odjeďte s tímto vozem zpět do svého domku, kde ho uložte do garáže.

High Stakes, Low-Rider

Na další úkol potřebujeme také "hopsající" vozidlo. Určitě vám zavolá Cesar. Běžte za nim, na mapě se objeví CV, dojeďte tam a zúčastněte se nelegálních závodů ve městě. Pokud jste nerozmlátili své vozítko, tak v pohodě vyhrajete závody. Nemělo by to pro vás být problém, stačí jet podle červených kuželů. Pokud dojedete jako vítěz, získáte 1000 $.

4.Ryder

Home Invasion

Navštivte Rydera, to je budova vedle vašeho, běžte za nim večer a spolu jeďte za kolonelem mu vybrakovat jeho barák plných zbraní. Musíte splnit úkol do svítání, takže si pospěšte. Dojeďte dle mapy na příslušné místo a vstupte do budovy, držte ALT, čímž se budete plížit po jeho domě. Sesbírejte nejméně 3 bedny a pak zdrhejte pryč. Pokud vám zbyl čas, tak se snažte sesbírat všechny. Pozice všech beden: 2 bedny jsou nahoře v ložnici, další dvě jsou na chodbě v horním patře. Jedna bedna je v předsíní, další je v kuchyni. Catalyst
Spolu s Ryderem pojedete vyloupit vlak plných zbraní. Dojeďte k nádraží a zabte všechny hlídky, pak přijede konkurenční gang, takže se někam schovejte a opět je zabte všechny. Ryder vám řekne, abyste naskočili na vlak a budete mu házet bedny s munici. Držte levé myšítko, čímž zvýšíte sílu hodu a snažte se trefit Rydera, který jede v autě. Nakonec dojeďte do Pay and Spray a pak domů.

Robbing Uncle Sam

Opět zajděte za Ryderem a spolu jeďte do přístavu. Až dojedete na požadované místo, tak přelezte zeď, zabte stráž a střelte do číslicového panelu, čímž otevřete bránu. Ryder dojede s náklaďákem ke skladišti a opět zničte panel. Uvnitř jsou 2 chlápky, zabte je a naskočte na vozík, Ryder vám mezitím bude krýt záda, ale má omezený život. Vozíkem naložte všech 6 beden do vozu. Tlačítka NUM 2 a NUM 8 ovládáte zdvižný vozík. 4 bedny jsou ve skladě a zbytek je venku.

5.Big Smoke

OG Loc Zajeďte s na policejní stanici a vyzvedněte si OG Loca. Cestou zpět se zastavíte za Fredym, který kdysi podrazil OG. Fredy však uteče na motorce a co hůř, vybírá si ty nejhorší cesty, samé klikaté uličky atd. Takže naskočte na motorko a následujte ho, snažte se pokud možno nespadnou a být vedle něho, OG se postará o palebnou sílu a vy se věnujte řízení. Po zabití OG po vás chce, abyste ho odvezl do restaurace. Zajeďte do bohatší čtvrtě a vysaďte ho tam.

Running Dog

Další úkol od Smoke. Spolu s nim jeďte na požadované místo. Uvidíte 2 chlápky z jiného gangu, Smoke jednoho sejme, ale druhý uteče, Na vás je, abyste ho dostihl a zabil, takže sprintujte za nim. Doporučují používat samopal a střílet na něho pokud bude na dohled. Pokud ho nedostihnete pěšky, tak získá auto a nastane automobilová honička, což už není tak snadné. Pokud ho také nedostihnete v autě, tak vám zdrhne.

Wrong Side of the Tracks

Spolu se Smokem pojedete na nádraží, uvidíte, jak členové Vangos gangu naskakují na vlak. Chopíte se skvělé motorky Sancheze a pojedete za vlakem. Opět se věnujte řízení a palbu nechte na Smoka. Snažte se jet podél vlaku, aby mohl střílet. Jediným problémem bude přejíždějící vlak z opačné strany. Pokud se vám podaří zabít 4 chlápky předtím než dojede vlak k mostu, tak jste vyhráli, jinak musíte opakovat misi.

Just Business

Další z adrenalinových misí se Smokiem. Spolu s nim jeďte do luxusního hotelu, uvnitř zabte ruské mafiány, po vystřílení běžte ven, kde se zvrtne další mela. Spolu s kámošem naskočte na motorku, pro změnu bude řídit on a vy se starejte o palbu. Asi nejzábavnější mise, stačí střílet po nepřátelích. Docela si nahrabete dovednost v Machine Pistol. Až jim uniknete, tak dojeďte zpět domů, kde si uložte hru.

6.OG Loc

Life's a Beach

Úkol lze dostat pouze v době od 22:00 do 6:00. Navštivte OG a dostanete úkol. Zajeďte na pláž, kde probíhá party. Běžte za DJ a na všechny otázky odpovězte YES [Y]. K tomu abyste získal přízeň, musíte předvést, že umíte tancovat, takže opět se objevít žluté kolečko a budete se snažit mačkat šipky ve správné pořadí. Pokud získáte nejméně 2500, pak budete moct s Djem jít do dodávky, kde nasedněte na místo řidiče a odjeďte s autem do garáže.

Madd Dogg's Rhymes

OG vás požádá o získání zpěvníku od Madd Dogga. Naskočte na vozidlo a dojeďte k Madd Doggovi vile. Jeďte po klikaté cestičce dolů, neboť hlavní vchod do domů je umístěn dole. Uvnitř proběhne stealth mise, prvního chlápka nožem zdoláte, dalšího v bazénu nezabíjejte, a radši ho obejděte. Postupně se tak dostanete do místnosti s knížkou, kterou seberte. Při cestě zpět zabte nejbližšího strážce, ten bude vybaven pistoli s tlumičem, kterou můžete bez problému zabít všechny stráže a dostat se ven.

Management Issues

Úkol lze získat pouze v této době 12:00-5:00. OG by potřeboval někoho zbavit, takže naskočte na vozidlo a dohoňte požadované auto. Až se dostanete na dostřel, tak jemně poškrábejte kulkami lak, aby řidič vylezl, zabte ho a seberte auto. Jeďte s autem do dalšího místa, pokud jste moc poškodili auto, tak zajeďte do servisu. Na místě by měli být 2 auta, pro vás je připravené prostřední místo, najeďte tam a udržujte stejné postavení vozidla jako ty dvě zbyla. Auta se rozjedou a dojedete ke slavnosti udílení cen. Váš cíl nastoupí do vašeho vozu a nyní s nim jeďte na molo, kde se shoďte auto do vody, ale nezapomeňte včas vyskočit.

House Party

OG by chtěl udělat party, takže zajeďte zpět do svého příbytku. Naproti vašeho domu probíhá party, běžte tam. Po chvílí však nesnesete hudbu a jdete s Ryderem ven. Kde proběhne invaze gangu Ballas. Připravte si samopal zabte první vlnu, pak nepřátele se objeví na mostě a nakonec zaútočí z bočních ulic.

7.C.R.A.S.H.

Burning Desire Teďka pro změnu budete makat pro zkorumpované poldy. Zajeďte do rychlého občerstvení, kde se setkáte s již známými poldy. Chtějí abyste zlikvidoval gang. Zajeďte na požadované místo pro molotov koktejl a pak s nimi do příbytku těch grázlů. Použijte molotov a snažte se jimi zasáhnout okna, dvě okna jsou na ulici a další 3 jsou za domem. Pokud jste je všechny zničili, tak se nepřátele dají do úprk, ale objeví se problém. Nevinná dívka uvízla v domě, takže běžte do baráku a v tom kouří se snažte dostat do kuchyně pro hasičák. Pokuste se najít cestu do horních pater k dívce. Spolu s ni se dejte ven z budovy a odvezte ji k ni domů. Teď se stala vaši dívkou a můžete ji pozvat na rande.

Gray Imports

Policajti vám dají tip na likvidaci gangu Ballas. Zajeďte do doku a zabte ostrahu, opět je zde číslicový panel, který zničte a vtrhněte do skladu, zlikvidujte vše. Někde uvnitř pod schodišti najdete skvělý samopal AK, pak se dejte nahoru, kde jsou šéfové Ballas a ruský mafián. Mafián uteče, takže se probojujte ven a naskočte na motorku. Není problém ho dohonit a rozstřílet mu auto.

8.Sweet Johnson - část 2.
Doberman

Sweet vás kontaktuje, takže jeďte do Ammunation a nakupte si zbraně, pak jeďte do Glendale Park, což je teritorium Ballasu, postřílejte co nejvíce fialových hajzlíků, dokud se území nezbarví do zelená. V okolí je objevují srdce a neprůstřelné vesty, takže se nebojte o zdraví. Pokud zlikvidujete všechen odpor, tak území se stane vaše a začne vám vydělávat peníze. Pro výplatu si zajeďte ke svému domku. Celá mapa se pak zabarví dle teritoria daného gangu. Vaše území je malé a okolo vás jsou Ballas a Vangos, takže pokud chcete zvýšit své finance, tak stačí zajet na nepřátelském území a provést čistky. Los Sepulcros
Úkol lze získat v tuto dobu: 9:00- 17:00. Spolu se Sweet se rozhodnete zabít jednoho z vyšší členů Ballas gangu. Na začátku si naverbujte lidi (zamířit na člena gangu a kliknout na G), naberte si 2 členy a spolu se Sweet jeďte na hřbitov. Připravte si samopal a zabte tam každého kdo se pohne, následně naskočte do auta a jeďte domů.

9.Los Santos Finale

Reuniting the Families
Spolu se Sweet, Smoke a Ryder pojedete do motelu s plánem sjednotit rodinu. Až dorazíte do příslušného místa, Sweet půjde nahoru. Mezitím však přijedou policajti, takže běžte do budovy osvobodit Sweeta. Prostřílejte se přes motel až k němu a spolu s nim běžte na střechu, kde zabte 4 policajti na vrtulníku. Nakonec s nim běžte na ulici, kde na vás čeká Ryder a Smoke. Opět další adrenalinová honička, vašim úkolem bude střílet po policajtech, takže to by nebyl problém, když máte AK. Na konci zuřivé cesty uniknete policejnímu vrtulníku a pak už jen pěšky domů.

Green Sabre Pokecejte se Sweetem , mezitím vám zavolá Cesar, abyste za nim jel. Až dorazíte na příslušné místo, tak si sedněte do auta, které je schované pod mostem. Zjistíte, že Smoke a Ryder s několika Ballasy spolupracuje se zkorumpovaným policajtem. Neprodleně jeďte za Sweetem , abyste ho varovali před pasti. Seberte nejbližší auto a jeďte za nim. Na místě postřílejte všechny Balla :)sy. Po jejich zabití však budete zatčení a odvezení kamsi na venkov.